biodanza-zingen

Start

 

 

 

 

Biodanza en stem  begin 2017

 

Met Margo, Paul en Cileke

 

Deze vivencia is even leven tot in de toppen van je vingers. Laat je meevoeren op deze muzikale reis, die je deels zelf gestalte geeft. En zoals altijd en overal bij biodanza niets moet, alles mag.

Wat moet je verwachten? We doen biodanza, dus we staan niet stil. We zingen, produceren geluid, zang, . . . en bewegen daarbij. Je wordt in een fantastische wereld geleid, van een gefluisterd ritme tot een kathedraal van geluid.

 

De dans is een vorm die dat wat van binnen in je leeft naar buiten brengt, het geluid van de stem stuurt dat wat je leeft, nog verder de wereld in. Als ik zing ontvang ik het geluid dat ikzelf voortbreng vanuit de muzikale wereld via mijn gehoor. Dans en zang  gaan over diep contact van jou met jezelf en je omgeving.

 

Iedereen die biodanza doet weet wat voor een weldadige uitwerking biodanza puur heeft.

Stel je voor wat voor een uniek beleving je krijgt als je biodanza en zingen gaat combineren in een vivencia. Het zingen wordt een onderdeel van de vivencia. We dansen “gewoon” op muziek en af en toe zijn we zelf onze muziek.

 

Cileke Angenent is iemand die alle aspecten van het zingen kent. Zij heeft o.a. muziektherapie, conservatorium lichte muziek, klassieke zangstudie gedaan. Meer info vind je op http://www.cilekeangenent.nl/

 

Zangervaring is niet nodig. Iedereen krijgt met zijn unieke stem een plek in het geheel. We zingen ieder op onze eigen manier, met ruimte om te experimenteren en te improviseren.

 

Zingen geeft, net als dansen, ruimte in je lijf en in je geest. Het geeft je energie! En of je nu
al veel ervaring hebt of wat minder, je bent van harte welkom om te komen dansen en zingen!

 

Deze vivencia ‘s brengen mensen samen, geven plezier en lucht aan het hart.

 

Op het programma staan fysieke en vocale opwarming met veel aandacht voor houding, adem en ontspanning, elementaire stemoefeningen, spelen met expressie, tekst, klank en ritme (improvisatie).

 

Dansen en zingen zijn beiden prachtige manieren om jezelf te bevrijden en te uiten. Om je eigen vitaliteit en potentieel te ervaren. Je dans en stem brengen je dichter bij jezelf. Bij wat er in je leeft en wat zich wil uiten. Soms klein en kwetsbaar, andere keren groot en krachtig.

 

Begin 2016 in de gymzaal kruising Burg.Corbeijstraat en Pieter de Hooghstraat Sittard.

We beginnen om 11 uur en eindigen rond 16.00 uur.

 

Tussendoor eten we samen en iedereen neemt iets mee om samen te delen. Wij zorgen voor koffie en thee. Neem svp zelf een bord en bestek mee.  De kosten bedragen 60.- en voor deelnemers aan onze groepen 45.- Laat even weten als je meedoet: paul@aduograaf.nl

 

stabiliteit – gevoed worden – geborgenheid – zekerheid – rijkdom – wellness – geelgoud – aarde – weg naar heling – luxe – makkelijk – bescherming – ontspanning – leef je verborgen wensen – bescherming tegen stress – verwen je met dit genot – levensgevoel - plezier

 

 

 

 

 

© 2000 - 2016  Aduograaf  Biodanza v.o.f.  |   Disclaimer   |   copyright   |   paul@aduograaf.nl   |   home